VASTGOED OPTIMALISATIE

Maak uw woning aantrekkelijk voor kandidaat-kopers. Wij benadrukken al de pluspunten van uw woning, waardoor het een breeder publiek zal aanspreken. Vaak kan door deze toevoeging een verkoop sneller gaan en kan uw woning voor een meer aantrekkelijkere prijs verkocht worden. Dit kan met enkel een verkoopsadvies of u kan ook kiezen voor een volledige begeleiding van de verkoopsstyling.

HOMESTYLINGSADVIES
Bij een verkoopsadvies komen wij graag voor een uitgebreid gesprek tot bij u. Samen doorlopen we, heel uw woning, en ontvangt u onmiddellijk praktische tips om zelf uw woning aantrekkelijker te maken voor kandidaat-kopers.

BEGELEIDING VAN HOMESTYLING VOOR VERKOOP
Voor dit luik kom ik bij u ter plaatse en doorloop ik samen met u de gehele woning. Nadien stellen wij een restylingadvies op, waarbij rekening wordt gehouden met het beschikbare budget. De homestyling zelf wordt ingepland en we streven ernaar dit op korte termijn te realiseren. Met een juiste combinatie van kleuren, stoffen en accessoires krijgt uw woning een aangename en sfeervolle uitstraling. Indien gewenst kan het resultaat gefotografeerd worden door onze huisfotograaf en kan u deze interieurfoto’s gebruiken om uw woning aan te bieden op verscheidene immo websites.